Page title


HISTORY HULST


  Disclaimer  Deze website wordt samengesteld door ťťn uitgever en bevat historische informatie voor particuliere, niet-commerciŽle doeleinden. Hoewel aan de gegevens de grootst mogelijke zorg wordt besteed (zie de introductie) kan het voorkomen dat deze niet of niet geheel juist of volledig zijn. Hiervoor aanvaardt de uitgever geen aansprakelijkheid.

  De uitgever mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beŽindigen, met of zonder voorafgaande mededeling. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beŽindiging.

  De uitgever is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor alles wat hij vanuit de website verzendt.

  De uitgever behoudt zich het recht voor om de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken.

  De uitgever wil geen auteursrecht schenden. Mocht de gebruiker beeld of tekst op de site aantreffen waarvan de publicatie een inbreuk is op het recht van derden, kan hij contact opnemen met de uitgever.
History hulst
  |  auteur: H.Stals te Hulst auteursrecht » disclaimer » privacy statement »